Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 70 27 12 11​

E-mail: post@mfeh.dk

​JOBOPSLAG

- ​Læs her.

Betonrenovering udført af erfarent malerfirma​

​Har du brug for hjælp til betonrenovering? Hos Malerfirma Ernst Hansen tilbyder vi reparation af beton til erhverv og boligforeninger, og vi har især mange kunder fra Aarhus, Risskov og Tilst. 

Når det kommer til betonreparation, er vi eksperter, og vi kan blandt andet tilbyde rensning og opskæring af beton. Vi tilbyder desuden opretning af armeringsjern, hvor vi lukker det igen og maler efterfølgende. Der er ikke ret mange i branchen, der gør dette, og vi har gjort det i 40 år, hvorfor vi har den rette viden på området.

Faglærte medarbejdere med speciale i betonrenovering

Der er behov for betonrenovering, eftersom beton forgår. Det skyldes, at armeringen i betonen ruster, og det resulterer i, at betonen sprækker. Har du behov for renovering af beton, er vi de rette at kontakte, og vi hjælper primært erhverv og boligforeninger. 

Vores ansatte er alle faglærte og yderst kompetente, hvorfor du kan vide dig sikker på, at du vil være i trygge hænder hos os. Vi er ganske enkelt eksperter i betonrenovering, og vi er derfor i stand til at udføre en lang række opgaver inden for dette felt. 

Vi har den rette viden samt de nødvendige materialer, og så kender vi alle procedurer til bunds. Det gør, at vi kan garantere en løsning, der lever op til dine forventninger.

Ring eller skriv til os for mere information

Når det kommer til betonrenovering, giver vi dig en optimal løsning, både hvad angår økonomi, udseende og holdbarhed. Vi løser altså din opgave med vores faglærte ansatte, og herudover tilbyder vi også vejledning og gode råd. 

Vores arbejdsopgaver omfatter blandt andet rensning og opskæring af beton samt opretning af armeringsjern, og vi har 40 års erfaring i branchen, hvorfor du er garanteret et resultat i høj kvalitet.

Vi hjælper også gerne med opsætning af tapet og kirkestaurering.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Ring på telefon 70 27 12 11 eller send en besked til e-mail post@mfeh.dk. Endelig kan du også bestille et uforpligtende tilbud på din opgave ved at udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.

​​

Få et uforpligtende malertilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Ernst Hansen A/S // Blomstervej 70, 8381 Tilst // CVR: 28299834 // E-mail: post@mfeh.dk // Telefon: 70 27 12 11 // Gå til whistleblowerordning​