Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 70 27 12 11​

E-mail: post@mfeh.dk

​JOBOPSLAG

- ​Læs her.

Opsætning af tapet i Aarhus

​Malerfirma Ernst Hansen har mange års erfaring med opsætning af tapet, filt og væv. Vi står også med glæde til din rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne i dit hjem. Vi er beliggende i udkanten af Århus og har gennem længere tid, serviceret kunder i både Risskov, Hammel, Tilst og Brabrand, med opsætning af tapet og fototapet/fotostater.

Skab en særlig stemning med opsætning af tapet

Tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige stemninger og udtryk. Fra det traditionelle til det moderne, fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle.

Opsætning af tapeter, filt og væv kræver, at væggen er helt glat og jævn. Derfor kan det være nødvendigt med spartling eller renovering inden opsætningen påbegyndes.

Som noget helt nyt, kan vi også opsætte fotostater.  ​Derudover hjælper vi også gerne med betonrenovering og kirkestaurering

Kontakt os hvis du har spørgsmål om vægbeklædninger eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon ​70 27 12 11 ​eller skriv til vores e-mail post@mfeh.dk.

Få et uforpligtende malertilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Ernst Hansen A/S // Blomstervej 70, 8381 Tilst // CVR: 28299834 // E-mail: post@mfeh.dk // Telefon: 70 27 12 11 // Gå til whistleblowerordning​