Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 70 27 12 11​

E-mail: post@mfeh.dk

​JOBOPSLAG

- ​Læs her.

Facaderenovering i Århus & omegn

​Er din facade blevet grå og trist at se på, eller trænger den til at blive pudset op? Så er en facaderenovering den helt rigtige løsning.

​​

Professionel facaderenovering

Hos Malerfirmaet Ernst Hansen A/S har vi stor erfaring og ekspertise inden for facaderenovering. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis din facade har været udsat for vind og vejr, eller hvis skader og vanrøgt har taget over. Vi udfører blandt andet afrensning af alger og andre skadelige begroninger på alle former for mineralske overflader samt facadebeklædninger.

Vi har ligeledes stor kompetence inden for udbedring af betonskader med alt fra rustbeskyttelse af armeringsjern og hele genopbygningen, til den færdige overflade står klar.

​​

Efterfølgende overfladebeskyttelse

Vi lægger stor vægt på grundighed og det solide håndværk, og med os som din samarbejdspartner er du derfor kun garanteret et kvalitetsarbejde. Når vi står for din facaderenovering, sørger vi selvfølgelig også for en efterfølgende overfladebeskyttelse med tynd- eller tykfilmsmalinger, imprægneringer eller maling på normal vis.

​​

Facaderenovering i hele Århus

Vi udfører facaderenovering i hele Århus og arbejder både for private kunder såvel som erhvervskunder.

Så har du brug for professionel assistance, så kontakt os på telefon 70 27 12 11 og få et uforpligtende tilbud på din facaderenovering.​

Få et uforpligtende malertilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Ernst Hansen A/S // Blomstervej 70, 8381 Tilst // CVR: 28299834 // E-mail: post@mfeh.dk // Telefon: 70 27 12 11 // Gå til whistleblowerordning​