Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 70 27 12 11​

E-mail: post@mfeh.dk

​JOBOPSLAG

- ​Læs her.

Kirkerestaurering ud fra de gode gamle teknikker​

​Skal du bruge professionel hjælp til kirkerestaurering? I så fald kan vi hjælpe dig. Hos Malerfirma Ernst Hansen A/S tilbyder vi restaurering af kirker for erhverv, og vi har særligt mange kunder fra Aarhus, Risskov og Tilst. 

Hos os kan du vide dig sikker på, at du er i trygge hænder, da vores kompetente restaureringshåndværker har den rette viden om restaurering af kirke og restaurering af gamle huse. På den måde bliver restaureringen af vores fælles kulturelle arv udført på korrekt vis og ud fra de gode gamle malerteknikker.

Vi udfører kirkerestaurering og bygningsrestaurering

Vi har rig erfaring, når det kommer til bygningsrestaurering, og vi har blandt andet udført restaureringsopgaver af:

  • Sejling Kirke
  • Kvindemuseet Aarhus
  • Tivoli Friheden
  • Frederikskirken Aarhus
  • Beder Kirke
  • Silkeborg Kirke
  • Den Gamle By Aarhus
  • Vilhelmsborg Herregård Beder

Vores restaureringshåndværker har taget en diplomuddannelse, der er sammensat af seks moduler af hver 5 ugers varighed. Vi har således en dybdegående viden inden for dette felt, og vi ved derfor helt præcis, hvordan man skal håndtere denne type opgave. 

Herudover anvender vi de rette teknikker, så vi er i stand til at give dig et resultat i høj kvalitet, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Kontakt os for yderligere information

Har du behov for hjælp til kirkerestaurering, er du altså havnet det rette sted. Vi tilbyder nemlig restaurering af kirker og gamle huse, og så har vi den rette viden på området, hvorfor du altid vil være i sikre hænder. Herudover sørger vi for at benytte os af de rigtige teknikker, så vi opnår et tilfredsstillende resultat. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i form af kirkerestaurering, er du meget velkommen til enten at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon 70 27 12 11 eller send en besked til post@mfeh.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud. 

Vi hjælper også gerne med opsætning af tapet og betonrenovering.

Vi glæder os meget til at høre fra dig. ​

Få et uforpligtende malertilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Ernst Hansen A/S // Blomstervej 70, 8381 Tilst // CVR: 28299834 // E-mail: post@mfeh.dk // Telefon: 70 27 12 11 // Gå til whistleblowerordning​