Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 70 27 12 11​

E-mail: post@mfeh.dk

​JOBOPSLAG

- ​Læs her.

Privatkunder​

​Hos Malerfirma Ernst Hansen A/S udfører vi både små og store maleropgaver - altid med fokus på kvaliteten. Vi hjælper dig gerne med at sætte nye farver på lejlighed, hus eller sommerhus både ud- og indvendigt.

Vores erfaring og kendskab til malerprodukter og farver gør os i stand til at rådgive og inspirere dig. Lysindfald, størrelse af rummet og omgivelserne er f.eks. vigtige faktorer når du vælger farver til dit hjem.

Udvendigt malerarbejde

Vejr og vind slider på husets udvendige maling, og hvis du venter for længe med at male udvendigt, tager træværket mere skade, end hvis du vedligeholder med kortere mellemrum. Det kan betale sig at vedligeholde frem for at renovere.

Malerarbejde ved tilbygning, renovering og ombygning

Ved ombygninger, tilbygninger eller renovering, hvor malerarbejdet skal udføres i etaper, kan vi koble en af vores servicemalere på maleropgaven. Servicemalerne er udstyret med en firmabil, der fungerer som et rullende maler-værksted. Når byggeriet er klar til en ny omgang spartel eller maling, ringer du blot direkte til servicemaleren, som kommer tilbage og gør opgaven færdig. Det giver mindre spildtid og dermed en lavere pris.

Kontakt os nu for at få et tilbud. Vi udfører opgaver både til fast pris og til en aftalt timepris med eller uden materialer.

Få et uforpligtende malertilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Ernst Hansen A/S // Blomstervej 70, 8381 Tilst // CVR: 28299834 // E-mail: post@mfeh.dk // Telefon: 70 27 12 11 // Gå til whistleblowerordning​